Feedback

Поїздки та незвичайний відпочинок на 35 років

21.12.2019 676

Якщо в сім'ї є діти - одним з найкращих варіантів подарунка для коханого чоловіка на його 35 річчя може стати відпочинок удвох, тільки з дружиною. Діти - це чудово, але сім'я - це не тільки батьки, а й люблять один одного чоловік і жінка. Вибираючи такий презент, слід продумати все від А до Я. Якщо бюджет загальний, неважливо - багатьом чоловікам нескладно заплатити, але не хочеться нічого придумувати, вибирати і організовувати, так що якщо це зробите ви - це вже буде відмінний подарунок.

Літній відпочинок в заміському клубі. З басейном, риболовлею, баром і розвагами, катаннями на конях і іншим.
Зимовий відпочинок в котеджі з лазнею і каміном. Затишок, теплі пледи і килими, живий вогонь, і тільки ви вдвох.
Поїздка в інше місто. Відмінне перезавантаження для мозку, нові враження, ночівля в гарному готелі. Обов'язково сплануйте програму і дізнайтеся про всі місця, куди можна відправитися. Роздрукуйте список з описами, і нехай чоловік вибирає, куди ви йдете прямо зараз.
Поїздка в іншу країну. Достатньо всього лише закордонні паспорти чоловіка, щоб організувати поїздку і купити всі квитки. Можна навіть злітати кудись на вихідні, або на 3-4 дні.
Гастротур. Поїздка кудись в нове місце, поєднана з дегустаціями місцевих страв, вина та іншого. І смачно, і цікаво. І навіть на 1-2 дні можна кудись з'їздити.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Поздоровлення з 35 річчям на ювілей, в якому знаходиться 43 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт