Feedback

Презенти для чоловіка-бізнесмена або ділової людини на 35 років

21.12.2019 598

У бізнесі або на серйозній посаді часто дуже важливий образ і стиль. Партнери та клієнти невербально зчитують статус людини, і тому рівень того, що він може собі дозволити, повинен бути високим. То, що можна подарувати чоловікові, якщо йому виповнюється 35 років:
Оригінальні запонки або затиск для краватки. Можна купити брендові, або зробити на замовлення у хорошого ювеліра, нанести гравіювання або вибрати дизайн, пов'язаний з чимось особистим, наприклад, сферою діяльності. Сисадмін може оцінити запонки з комп'ютерних плат, власник автомагазину - затиск із зображенням автомобіля і т.д.
Сертифікат на пошиття костюма. Якщо не можете дозволити собі купити костюм в дорогому дизайнерському бутіку, де його підженуть по фігурі, зшийте його у кравця. Ідеальна посадка, ідеальний колір і стиль.
Стильні чоловічі прикраси, якщо чоловік їх носить. Наприклад, перстень-печатку, або браслет.
Шкіряний портфель або сумка. Виберіть за розміром таку, щоб помістилося все необхідне - від паперів і щоденників, до ноутбука і всіх гаджетів.
Аксесуари. Якісні аксесуари завжди цінуються і є актуальними. Купіть кращу, що можете собі дозволити. Нехай один ремінь, але найякісніший і модний.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Поздоровлення з 35 річчям на ювілей, в якому знаходиться 43 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт