Feedback

Оригінальні подарунки чоловікові спортсмену на 35 років

21.12.2019 446

35 років - саме той вік, коли юнацькі м'язи і сила вже потроху спадає, і чоловік відправляється в тренажерний зал, або говорить про те, що пора щось робити з цим пивним животиком. Та й взагалі, рух - життя, і воно продовжує молодість. Ви можете вибрати презент для чоловіка на 35 років, пов'язаний зі спортивними гаджетами і речами:
Фітнес-браслет. Як варіант - пульсометр на груди. Браслет може бути не тільки спортивним, але і з шкіряним або металевим ремінцем, так що буде поєднуватися навіть з діловими костюмами.
Курс тренувань у кращого тренера. Або оплата послуг тренера в найближчому спортзалі, складання індивідуального плану занять.
Спортивний одяг. Якісний, брендовий одяг, що відводить піт. Відразу мотивує відправитися в зал, і показати всім, хто тут самий спортивний.
Навушники і плеєр для басейну. Плавати корисно, це знають всі. Але просто так навертати кола відверто нудно, а ось з улюбленою музикою - набагато цікавіше. Незвичайний і дуже корисний презент для чоловіка.
Гантелі з лічильником повторень, розумні гантелі. Підрахунок повторень теж забирає сили, потрібно концентруватися і на рахунку, і на правильності рухів. Нехай хоча б рахунок буде вести пристрій.
Петлі TRX. Відносно недорога річ, на якій зможе займатися вся сім'я. Але врахуйте, що знадобиться якийсь простір для рухів і доведеться вбити в стіну або стелю гак.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Поздоровлення з 35 річчям на ювілей, в якому знаходиться 43 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт