Feedback

Корисні і цікаві гаджети в подарунок чоловікові на 35 років

21.12.2019 291

Всі чоловіки в душі просто обожнюють високотехнологічні іграшки і всякі гаджети. Ви можете дарувати їх абсолютно впевнено, і він буде ними користуватися. Намагайтеся вибрати щось максимально цікаве, брендове, якісне, річ, яка буде кращою, ніж у інших.
Навушники з кістковою провідністю звуку або комп'ютерні, з гарнітурою і великими накладками. Якщо чоловік обожнює музику, дивиться відео або грає в ігри зі звуком. Якісні навушники йому точно сподобаються.
Нову клавіатуру і мишу. Геймерам - геймерські, з безліччю програмованих і додаткових кнопок.
Любителю сидіти за комп'ютером по ночах - безшумні, щоб клацання нікого не будило.
Колонки. Можна аудіо-систему для автомобіля, або систему для будинку. Якісний потужний повний звук з басами - це прекрасно!
Навігатор для автомобіля. Набагато зручніше, ніж звичайний телефон. Є навіть системи з проекцією на лобове скло, нехай відчує себе персонажем комп'ютерної гри-перегонів.
Спікерфон для авто. За Bluetooth з'єднується з телефоном, може навіть озвучувати номера або імена тих, що дзвонять. Хороший варіант, якщо татові часто дзвонять діти, або начальник, або замовники, а може, ви просто любите поговорити один з одним, поки він десь веде машину.
Новий великий монітор або навіть телевізор. Стане в нагоді не тільки геймерам, але і фрілансерам, програмістам або дизайнерам - на двох моніторах працювати набагато зручніше, ніж на одному.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Поздоровлення з 35 річчям на ювілей, в якому знаходиться 43 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт