Feedback

Подарунок для чоловіка, який любить яскраві враження

21.12.2019 263

Дарувати емоції і спогади - прекрасно. І якщо ваш чоловік відкритий до всього нового, і йому подобаються незвичайні пригоди, у вас безліч варіантів презенту. Наприклад, подарунок для чоловіка на 35 років може бути таким:

Політ в аеротрубі. На таких пристроях тренуються парашутисти, це шанс відчути себе в потоці повітря, навчитися керувати своїм тілом. Все повністю безпечно і вийде у кожного.
Стрибок з парашутом. Більш складний рівень, і то - якщо чоловік не боїться висоти. Найкраще йти разом, щоб удвох пережити емоції і поділитися ними. Як варіант, перший стрибок може бути здійснений з інструктором, так що все гарантовано буде зроблено правильно.
Управління літаком. Нехай посидить за штурвалом, а в процесі пілот точно дасть якийсь час покерувати, або навіть перевернути літак (страхуючи кожну дію). А після польоту поруч з аеродромом можна буде влаштувати пікнік, емоції будуть зашкалювати.
Заїзд на квадроциклах. Тут вже точно все безпечно, і можна буде відчути себе як на справжньому сафарі. І краще дарувати сертифікат на двох, або навіть на компанію, щоб покататися усім разом.
Уроки екстремального водіння. Вони корисні навіть досвідченим водіям, так як на дорогах трапляється всяке, а вміння керувати машиною в складних умовах однозначно стане в нагоді.
Виїзна рибалка. Якщо зібрати компанію, буде весело навіть тим, хто жодного разу не ловив рибу. Спорядження видадуть, риба точно попадеться на гачок, і, як варіант, при вас же її оброблять і запечуть.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Поздоровлення з 35 річчям на ювілей, в якому знаходиться 43 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт