Feedback

Що подарувати чоловікові на ювілей 30 років: оригінальні ідеї

20.12.2019 2107

Дружина добре знає, що потрібно чоловікові. Тому можна зробити вибір, керуючись вподобаннями ювіляра. Наприклад, колекціонеру сподобається колекційна модель автомобіля, фанату Супермена - фартух із зображенням легендарного героя, а любителю сучасних іграшок - радіокерований вертоліт або квадрокоптер.
Наші ідеї подарунків чоловікові на 30 років відрізняються оригінальністю, тому що ювілярам не потрібні універсальні презенти.
Снуд «Джентльмен» - презент для любителя прикольних речей. Це чудо-снуд, до якого кріпляться вуса, краватка або метелик. Такий аксесуар дарують в додачу жартівливої нотки;
Стилус «Сірник» - пристосування, призначене для управління смартфоном, планшетом. Стилус не дряпає екран і прекрасно справляється зі своїми функціями;
Банна шапка «Пілот» - корисний аксесуар, незамінний в сауні.
Шкіряний браслет на руку «Унікальний штрих-код» - чудовий подарунок чоловікові на 30 років. Браслет відрізняється оригінальністю і надійністю. Це відмінне доповнення до спортивного, повсякденного одягу.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Поздоровлення з 30 річчям на ювілей, в якому знаходиться 104 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт