Feedback

Подарунки на 40 років для чоловіка, далекого від екстриму

05.12.2019 565

Не всім однозначно подобається активний відпочинок. Серед чоловіків є цінителі спокою, власного розміреного життя, де іноді виникають цікаві події, але точно без спалахів адреналіну. Радіти життю можна тихо, - і якщо ваш чоловік з тих, хто вважає саме так, пропонуємо ідеї вражень, які йому сподобаються.

Дегустація вина, віскі, пива. Залежить від того, який напій кращий чи ваш улюблений. Його познайомлять відразу з декількома цікавими сортами, навчать розбиратися у відтінках смаку і аромату, і в майбутньому він займе позицію найрозумнішого при виборі якісних напоїв для вашої компанії. Тільки даруєте сертифікат на двох, хай іде з найкращим другом.
Заняття з тренером або разовий урок. Якщо ваш чоловік стежить за собою, тренується, ходить в зал, - його можуть порадувати заняття з найкращим тренером міста або разові уроки боксу, східних єдиноборств. Якщо щось зацікавить, можна буде продовжити. Як варіант, може, варто подарувати чоловікові абонемент в басейн, і ходити удвох.
Кінна прогулянка. З досвідченим інструктором вийде з першого разу у кожного. Ніяких перегонів, це просто спокійна прогулянка по мальовничих місцях, а ще можна буде побувати в стайні, погодувати коней, зробити красиві фотографії на пам'ять. Хто знає, може бути, коні стануть його новим захопленням.
Курс тайського масажу. Бажано, щоб фахівець виїжджав на будинок, тому що після важкого робочого дня так не хочеться ще кудись їхати, а потім розслабленим повертатися додому по пробкам або йти кілька кварталів. У 40 років чоловік вже напевно скаржиться на втому в спині, і такий цікавий презент буде як не можна до речі.
Ще кілька цікавих ідей:

Плавання з дельфінами.
Екскурсія по секретним місцях.
Повітряні бої на авіасимулятор.
Похід на концерт / футбол / бокс.
Прогулянка на яхті або навіть майстер-клас управління яхтою.
Подумайте, що могло б захопити і зацікавити конкретно вашого улюбленого чоловіка, відвернути від буднів і подарувати нові радісні емоції і враження.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Поздоровлення з днем народження коханому чоловіку, в якому знаходиться 330 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт