Feedback

Оригінальні подарунки на 55 років для чоловіка-бізнесмена

03.12.2019 597

У 55 років багато чоловіків ще активно працюють - хтось працює в офісі і займає керівну посаду, хтось керує своїм бізнесом. І якщо коханий багато часу проводить на роботі, їздить у відрядження і т.д., ви можете подарувати щось цікаве і корисне для його кабінету або для загального комфорту.
Флешка з дактилоскопічним датчиком. Відмінна річ, особливо для людини, яка зберігає на флешці важливі файли з інформацією не для всіх. Запрацює тільки по відбитку пальця, так що навіть втрата не така страшна, та й ніхто не зможе нею скористатися.
Інтер'єрний міні-бар. І скріпити підписання контракту, і трохи розслабитися після напружених переговорів або важкого дня.
Поясна сумка. Дуже зручна річ для бізнесмена - гроші, телефони, документи завжди під рукою і під наглядом.
Пристрій «Антисон». Ідеально для водіїв, далекобійників, машиністів, яким критично важливо не заснути на роботі. Варто недорого, а користь величезна.
Рюкзак із замком. Відмінний презент для тих, хто їздить у відрядження, часто буває на вокзалах, в аеропортах. Відкрити його можна тільки знявши зі спини, зовні жоден кишеньковий злодій нічого не дістане.
USB-акваріум. Всього півтора літра, а в конструкцію вбудовані годинник і органайзер. Спостереження за рибкою заспокоює, знижує тиск. Пару рибок потрібно буде докупити, зате акваріум буде привертати увагу всіх.
Планшет. Сподобається чоловікові, який регулярно переглядає пошту та спілкується в мережі, але робить це з телефону. І зір уже сідає, і пальцями по сенсора потрапляти не так зручно. А планшет явно побільше, - краще видно і простіше користуватися.
Метеостанція. І виглядає стильно, і презент практичний.
Вічний календар. Прикрасить будь-який офіс і приверне увагу всіх відвідувачів і колег.
Біокамін на стіл. Призначення те ж, що і у акваріума - розслабляє, і трохи гріє.
Як бачите, навіть для офісних працівників можна вибрати оригінальний презент, що вже говорити про інші професії. Пошукайте в мережі «гаджети та подарунки для водіїв, будівельників і т.д.», і, можливо, ви знайдете щось дуже цікаве.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Поздоровлення з днем народження коханому чоловіку, в якому знаходиться 330 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найпопулярніше за сьогодні