Feedback

Враження для яскравих емоцій у подарунко

20.11.2019 408

Діти і внуки розважаються набагато різноманітніше, ніж батько сімейства в свої 70 років. Звичайно, екстрим навряд чи підійде, але є й інші варіанти. Таке проведення часу запам'ятовується, і іменинник буде із задоволенням розповідати всім друзям про такий незвичайний презент від близьких, згадувати про нього, переглядаючи фото. Так, подарувати татові на 70 років можна щось таке:
Виїзна рибалка. Купіть риболовецьке спорядження, і організуйте виїзд на водойму, з пікніком, юшкою та іншими атрибутами. Або вирушайте відразу на організовану виїзну риболовлю, де все видадуть на місці, риба точно буде ловитися, і там же її і приготують.
Прогулянка на яхті. Нехай тато в свої 70 відчує себе справжнім морським вовком. Візьміть з собою ром, піратський капелюх, і зробіть прекрасні фото на пам'ять. Як варіант, можна орендувати або знайти у знайомих човен і влаштувати прогулянку самостійно.
Поїздка. Залежить від вашого регіону, - може, на пару днів до моря, або в місто, де пройшла татова юність, або як варіант - до родичів, з якими він давно вже не бачився. Сімдесятирічні не так часто вибираються з дому, а в молодості, напевно, багато подорожували, так що їм буде цікаво.
Вдала ідея - путівка в санаторій, - і нове спілкування, і можливість поправити здоров'я.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Поздоровлення з 70 річчям на ювілей, в якому знаходиться 58 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в травні

Інформери на Ваш сайт