Feedback

Що можна подарувати татові на ювілей 70 років: вибираємо цікавий подарунок

20.11.2019 1150

У 70 років багато людей вже не такі активні, як раніше. Вони проводять багато часу вдома, і діти можуть зробити це проведення часу комфортніше. Ці ж речі можна дарувати тому, хто як би нічим не захоплюється, і проводить весь час за читанням, дивиться телевізор. Затишок - завжди добре. Нагадуємо, що можна подарувати татові на 70 років з подібного:

Телевізор. Бажано з великою діагоналлю і досить гучний. Для багатьох сімдесятирічних це основне джерело інформації про те, що відбувається навколо, єдина розвага будинку. Так що якщо хорошого телевізора немає, можна зібратися всією сім'єю і подарувати його.
Крісло. Або крісло-качалка, або просто затишне, м'яке, з підставкою і відділами для напою, для газети, пульта, телефону. Щоб влаштуватися максимально комфортно, закутатися в плед і відпочивати.
Декоративний електрокамін. Майже що живий теплий вогонь в будинку, тільки й доглядати не треба, і дрова купувати не потрібно. Включив і готово! Прикрашає інтер'єр і додає тепла і затишку.
Торшер або настільна лампа. Як варіант - бра для читання в ліжку або на улюбленому дивані. Зір сідає, і потрібно більше світла. Якщо тато любить читати, варто купити йому потужний освітлювальний прилад на день народження.
Теплі речі. Жилетка з овчини або зручні домашні тапочки-чоботи, щоб ноги не мерзли. У такому одязі можна працювати в саду або просто грітися. Подумайте над таким варіантом, особливо, якщо вікна в будинку старі і на протязі холодно.
Що ваш тато найбільше любить робити вдома? Чим користується, які речі його оточують? Може потрібно, щось замінити, або купити нове й краще.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Поздоровлення з 70 річчям на ювілей, в якому знаходиться 58 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в травні

Інформери на Ваш сайт