Feedback

Недорогі і смачні подарунки татові на ювілей 50 років

12.11.2019 774

Кожен іменинник очікує, що в День народження його пригощатимуть різною смакотою. І тому це може стати прекрасним вибором для недорогого подарунка татові на 50 років.

Золотистий мед в прозорій банці - і смачно, і дуже корисно, і чудово виглядає.
Кошик, наповнений різними фруктами: сезонними, а також екзотичними.
Набір різних сортів сиру для справжнього гурмана в комплекті зі спеціальною дошкою і ножами його для сервірування.

Набір чаю з різних куточків світу - такий подарунок може бути представлений у вигляді карти, щоб іменинник знав не тільки смак, але і «географію» подарованих сортів чаю.

Святковий торт, випечений спеціально для іменинника по його улюблених рецептах, буде прекрасним і недорогим подарунком татові на 50 років від дочки.

Смачний букет, який стане хорошою альтернативою традиційним кольорам. У чому особливість такого букета? Його можна з'їсти і пригостити ним своїх гостей, тому що замість квітів тут смачні цукерки.

Іменна фляга, наповнена улюбленим напоєм іменинника. Такий подарунок завжди можна брати з собою: і в дорогу, і в подорож, і на пікнік.

Набір святкових кексів з різними смаками, замовленими в професійній кондитерської. Це хороша заміна торту, адже кожен кекс буде відрізнятися від інших оригінальним смаком і декором.

Різні сорти кави в комплекті з туркою, в якій можна буде відразу ж приготувати цей ароматний і підбадьорливий напій.

Домашнє вино від відомого винороба вашого регіон

Пропонуємо Вам переглянути розділ Поздоровлення з 50 річчям на ювілей, в якому знаходиться 246 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в травні

Інформери на Ваш сайт