Feedback

10 практичних подарунків татові на 70 років

11.11.2019 427

Багато чоловіків навіть на День народження вважають за краще отримувати в якості подарунка щось практичне і корисне в побуті, тому, якщо ваш батько саме так ставиться до подарунків, то пропонуємо звернути увагу на десятку практичних презентів батькові на 70 років:

Набір інструментів в валізі, який відмінно буде зберігатися в будь-якому приміщенні або в багажнику автомобіля, будучи при цьому весь час під рукою.
Мобільний телефон або планшет з камерою, щоб батько мав можливість в будь-який час зателефонувати своїм рідним і поспілкуватися з ними по відеозв'язку.
Річний запас якісних шкарпеток в спеціальному кейсі, в якому буде зручно їх зберігати, щоб вони більше ніколи не губилися.
Домашні тапочки з натуральним овечим хутром, в яких буде тепло навіть в найхолодніші зимові дні.

Побутова техніка, що дозволяє зробити побут набагато простішим. Зокрема прекрасно підійде багатофункціональна модель мультиварки. Хорошим вибором також стане робот-пилосос, який робить всю брудну роботу замість вашого тата, і маму буде радий.
Річна підписка на улюблені журнали і газети, якими найбільше цікавиться винуватець торжества.
Великий плазмовий телевізор із супутниковим підключенням, щоб можна було насолоджуватися переглядом улюблених телевізійних передач з максимальним комфортом.
Теплий вовняний светр, придбати який можна в магазині або ж пов'язати самостійно, вибравши гарний візерунок.
Ключниця для зберігання ключів, адже вони так часто можуть губитися. Додатково подаруйте брелок з функцією звукової сигналізації для пошуку зниклих ключів.
Містке портмоне з натуральної шкіри, в якому можна буде зручно зберігати не тільки гроші, але і банківські, а також візитні картки і навіть телефон.

Доповніть обраний вами практичний подарунок батькові на 70 років смачним тортом. Такий торт можна замовити або в кондитерській, або, скориставшись улюбленим батьковим рецептом - і спекти торт самостійно, він обов'язково стане головною прикрасою святкового столу.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Поздоровлення з 70 річчям на ювілей, в якому знаходиться 58 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в травні

Інформери на Ваш сайт

Найпопулярніше за сьогодні