Feedback

Незвичайні й оригінальні подарунки для тата від дочки і сина на день народження, 50 років

08.11.2019 1014

Тато може і не знати, як багато всього цікавого зараз є, і не замислюється, чи хоче він такий подарунок або таку розвагу. Але із задоволенням прийме презент і буде ним користуватися, відкриє для себе щось нове.

10 ідей цікавих презентів на татів ювілей, 50 років, які можуть подарувати люблячі син та дочка:

Поїздка на квадроциклах. Незвичайна розвага, яке подобається всім. Навіть якщо машини у тата немає, водійські навички не потрібні, все вийде і так.

Металошукач. Взагалі відмінна ідея, якщо ви живете за містом або є дача. Ну, або пляж, або ліс неподалік. Розвага і для тата, і для дітей.

Гумовий човен, якщо тато любить рибалити. Головне - знати, що він ще й вміє плавати, і точно не боїться води.

Прогулянка на яхті. Дорослі діти цілком можуть дозволити собі орендувати яхту з капітаном на 2-3 години і влаштувати сімейний пікнік в дуже незвичайному стилі.

Компактне розкладне крісло. Відмінна ідея презенту, якщо ви вибираєтеся на природу. Татові буде комфортно сидіти біля багаття, рибалити або просто грітися на сонці.

Трубка, тютюн, сигарний набір. Якщо тато курить, йому може бути цікаво спробувати щось нове.

Домашня міні-пивоварня. Щоб татові було чим зайнятися, та й просто це цікаво - спробувати пиво, приготоване власноруч.

Гамак. Якщо є дача, просторий балкон або власний будинок, та й просто, якщо часто вибиратися на природу, гамак, подарований дочкою або сином, однозначно порадує тата в його 50-й день народження.

Картина-портрет. За фотографією, де тато відображений в особливий момент життя, де він щасливий, успішний можна зробити картину портрет. Наприклад, з купленої машиною, або з величезною рибою, або на горі, яку підкорив. Таке завжди приємно споглядати і згадувати.

Складна пляшка Vapur. У складеному стані її можна загубити в глибокій кишені або сумці, зате в потрібний момент - наповнити і носити з собою. Займає мінімум місця і дуже зручна.

Пройдіться по інтернет-магазинах подарунків - там точно є, чим здивувати тата, чого він ще не бачив, і що йому могло б сподобатися.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Поздоровлення з 50 річчям на ювілей, в якому знаходиться 246 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в травні

Інформери на Ваш сайт