Feedback

Подарунки татові на 50 років від дорослої доньки

08.11.2019 513

До дочки багато батьків ставляться з особливою ніжністю, і не тільки до «батькових дочок», а й до милих «маминих принцес». І тому подарунок може бути дійсно душевним, що демонструє любов до тата. У дитинстві він точно був найголовнішим чоловіком в житті, а тепер у вас є можливість і кошти визначитися зі ставленням у вигляді подарунка:
Абонемент в спортзал, сауну або басейн. Хороший презент від дочки татові на 50-річчя. Дочка піклується про татове здоров'я, гарне самопочуття і довголіття.
Кавоварка. Відмінний вибір, якщо тато любить хорошу каву. Можна подарувати додому кавоварку або крапельну кавоварку (тільки не капсули, татові буде лінь їх докуповувати), а також кавоварку в машину.
Хороший спортивний костюм. В такому і вдома валятися зручно, і на природу можна вибратися, і в магазин сходити, і дочку на зупинці зустріти. Подбайте про імідж улюбленого тата.
Сімейний портрет. Варіантів багато, і картина художника, і друк по фото (з фотошопом), за часом займає не так багато, а позування іменинника не потрібно. Татові буде приємно повісити такий портрет в будинку.
Сертифікат в магазин із його хоббі. Вдала ідея, якщо дочка зовсім не розбирається в батькових спінінгах, аксесуарах для авто або радіодеталях.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Поздоровлення з 50 річчям на ювілей, в якому знаходиться 246 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в травні

Інформери на Ваш сайт