Feedback

Подарунок татові від дорослого сина на 50 років

08.11.2019 2136

Навіть якщо ви не дуже близькі з татом, між вами завжди буде зв'язок. Він вчив вас чоловічих справ, давав важливі поради, переживав, чи виросте син гідним чоловіком. І своїм подарунком важливо підкреслити, що тато виховав гарного сина, що відноситься до батька з вдячністю і повагою. Тепер ви два дорослих чоловіки, і подарунки теж повинні бути саме чоловічими:

Набір інструментів. Що там у тата з його молотками, викрутками, плоскогубцями і іншим домашнім інвентарем? Можливо, прийшов час подарувати гарну валізу з усім необхідним інструментом, якою приємно користуватися.

Шуруповерт. Річ, яка точно стане в нагоді в кожному будинку, особливо - якщо це приватний будинок або є дача. Але і в квартирі йому знайдеться застосування. Якщо такого інструменту ще немає - даруєте 100%, тато в свої 50 років буде в захоплені від такого презенту від сина.
Бензопила. Відмінний варіант подарунку для тата-дачника або власника власного будинку. Напилити дров, спиляти дерево - з усім цим він впорається легко і з задоволенням. А ще всі сусіди будуть заздрити.
Новий гаджет. У тата напевно є смартфон, може бути - планшет або ноутбук. Ювілей - хороший привід оновити техніку, поміняти на нову і швидку. Якщо така можливість є - подаруйте татові смартфон або інший гаджет, який йому потрібен.
Аксесуари для автомобіля. Кращий варіант - відеореєстратор, корисно в будь-якому випадку. Можуть також сподобатися навігатор (найкрутіше - з проекцією на лобове скло), бустер для заводу акумулятор, система віддаленого запуску, підігрів сидіння і багато іншого.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Поздоровлення з 50 річчям на ювілей, в якому знаходиться 246 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в травні

Інформери на Ваш сайт