Feedback

Поради з приводу вибору подарунка татові на 50 років від дочки або сина

08.11.2019 272

Судячи з опитувань в інтернеті, приблизно 2/3 подарунків на день народження виявляються непотрібними. Або потрібними, але абсолютно не радують. Обнадіює лише те, що батьки в принципі більш прихильно ставляться до презентів від дітей, так як їм приємна увага, приділений час, а також усвідомлення того, яких хороших і дбайливих дітей вони виростили. Порад, щодо обрання подарунка на ювілей батькові:

Більшість батьків байдужі до свічок, статуеток і різноманітних фігурок. Такі милі речі часто схильні вибирати син або дочка школярі, так як особливого бюджету ще немає, а хочеться купити татові щось красиве.
Дешеві речі виглядають дешево і служать недовго. Не варто дарувати ремінь (в красивій коробці, блискучий, корисний ремінь з китайського шкірозамінника!), який зіпсується через два тижні, краще на ту ж суму купити якусь дрібницю, але якісну, наприклад електрозапальничку, якою батько буде користуватися років сім.
У 50 років тато ще не в літньому віці, і подарунок на його день народження, особливо від сина чи дочки, не повинен натякати, що скоро пенсія, і ось - домашні тапочки і пояс з собачої шерсті для попереку. Батько ще молодий душею, енергійний, здатний освоїти сучасну техніку або весело розважатися.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Поздоровлення з 50 річчям на ювілей, в якому знаходиться 246 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в травні

Інформери на Ваш сайт