Feedback

Який колір троянд обрати в подарунок?

15.10.2019 4133

Троянди персикові
Персикові троянди найкращим чином покажуть вашу скромність і тепле ставлення, їх дарують в знак успішного завершення справ. Бутони троянд персикового кольору стануть хорошим подарунком - символом вдячності і радості при зустрічі. Також вони ошатно прикрасять стіл до будь-якого свята.

Жовті троянди
Жовті троянди символізують гордість за свої досягнення і відкриття, крім того, це знак примирення між людьми. Квіти жовтого кольору багато хто помилково вважає знаком розлуки, але насправді вони означають дружбу, повагу і визнання.

Червоні і бордові троянди
Їх вручають, щоб розповісти мовою квітів троянд про палке кохання і захопленні з першого погляду. Букет з бордових троянд ніби говорить про ваше милування привабливістю і чарівністю одержувача. Однак красиві червоні троянди - це далеко не завжди натяк на міцне почуття.

Блакитні або сині троянди
Цей колір є символом таємничості і неординарності. Незвичайні сині троянди дарують таким же загадковим і неприступним людям. Бузковий відтінок пелюсток троянд надає їм трохи іншого значення - вони означають захоплення, перше кохання і чарівність.

Чорні троянди
Чорні троянди традиційно вважаються символом скорботи, печалі і символом смерті. Але ще букет чорних троянд - це символ нових справ, починань і поїздок. Також цей колір троянд слід трактувати як захоплення силою духу людини, якій адресовані квіти.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з днем народження, в якому знаходиться 342 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт