Feedback

Оригінальні подарунки на хрестини

27.09.2019 1185

Срібна ложечка. Столовий посуд зі срібла послужить традиційним подарунком на хрестини. Дарувати срібну ложечку можуть найближчі родичі - батьки, бабуся, тітка або дядько. Дитину корисно годувати з такою ложечки, так як срібло вбиває хвороботворні мікроби.

Православна література. Біблія для дітей - основа духовного розвитку малюка. Тому, хто хреститься в більш зрілому віці, відмінним подарунком стане молитовник, Євангеліє або опис життя святих.

Диск з церковною музикою. Дитині буде цікаво послухати церковний хор. Диск з церковною музикою посприяє духовному вихованню.

Ікона або ладанка. Ікона із зображенням святого, на честь якого батьки назвали дитину, стане для нього оберегом на все життя. На хрестини дарують мірні ікони. Її розмір повинен дорівнювати росту малюка в день хрещення.

Вишита білизна. Натільна білизна, носовичок, шкарпетки або сорочечка з вишитими ініціалами або ім'ям крихти стане хорошим подарунком на хрестини. Батьки оцінять практичність, а дитина буде в захваті від вишивки.

Одяг. Діти швидко ростуть і постійно потребують нової одягу. Дівчинці сподобається нове плаття, а хлопчику - костюмчик або кепка. Краще купувати одяг на виріст.

Подушка, ковдра або рушник. Постільні та банні речі послужать практичним презентом. Дитина буде в захваті від подушки у формі звіра, серця або зірочки, яскравого рушники або ковдри зі смішним малюнком.

Прикраса. Золоті сережки або кулон стануть доречним подарунком для дівчинки. Вона буде з задоволенням носити їх, коли підросте.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання на хрестини, в якому знаходиться 74 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт