Feedback

Приємний сюрприз для вчителя

27.09.2019 579

Грошовий сертифікат. Подарункова карта в магазин стане приємним сюрпризом для вчителя. Він зможе самостійно вибрати необхідну річ або послугу. Вчителю підійде сертифікат в парфумерний бутік або салон краси, чоловікові - в магазин автомобільних запчастин і аксесуарів.

Картина по фото. Картина по фото на полотні послужить цікавим подарунком. Вона може бути написана в різних стилях. Незвичайним і вражаючим варіантом стане картина в історичному образі.

Ювелірна прикраса. Прикраса з дорогоцінних металів однозначно сподобається класному керівнику. Жінці можна подарувати браслет, сережки, кулон або брошку, а чоловікові - затискач для краватки або запонки.

Настінний годинник. Настінний годинник послужать практичним подарунком. Вони прикрасять робочий кабінет або будинок викладача. Цікавою ідеєю стане годинник на замовлення. Можна самостійно вибрати будь-яку форму циферблата, підібрати картинку або фото.

Авторучка в футлярі. Стильна авторучка припаде до душі класному керівнику. Вона стане в нагоді йому в роботі. Іменна гравірування збільшить цінність такого презенту.

Пропонуємо Вам переглянути розділ День вчителя 2024, в якому знаходиться 106 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт