Feedback

Обираємо подарунок для класного керівника

27.09.2019 467

Офісне крісло. Офісне крісло стане корисним і практичним подарунком для класного керівника. Воно допоможе облаштувати робоче місце, зніме навантаження зі спини. При виборі крісла слід віддати перевагу комфортабельній і мобільній моделі, яка регулюється по висоті і обертається навколо власної осі.

Побутова техніка. Мультиварка, кавоварка, кухонний комбайн, блендер або мікрохвильова піч порадує будь-яку господиню. Побутова техніка полегшить клопоти на кухні, допоможе урізноманітнити меню. Перед вибором приладу краще пізнати, чого саме потребує вчителька.

Фотоколаж. Фотоколаж послужить оригінальною ідеєю подарунка класному керівнику на випускний. Бажано, щоб він був масштабним і містив не тільки знімки всіх учнів і їх наставника, а й побажання люблячому педагогу. Фотоколаж прикрасить стіну робочого кабінету або будинку і стане пам'ятним сувеніром.

Подарунок за інтересами. Класному керівнику буде приємно отримати на випускному вечорі презент, який пов'язаний з його захопленнями. Любителю читання сподобається подарункове видання книги. Квітникаря порадує екзотична рослина. Рукодільниця оцінить набір для творчості. Любитель активного відпочинку буде в захваті від надувного човна або намету.

Пропонуємо Вам переглянути розділ День вчителя 2024, в якому знаходиться 106 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт