Feedback

Що подарувати вихователю?

18.09.2019 1548

Щодня вчити малюків чомусь новому, бути суворим наставником і одночасно добрим другом, здатним зрозуміти і втішити дитину під час відсутності мами - нелегка робота вихователя дитячого садка. Що подарувати на знак подяки улюбленому вихователю?
Правила вибору
Вибираючи подарунок, хочеться всім серцем віддячити педагога, який ласкавий і уважний до кожної дитини. Щоб подарунок виявився потрібним і щиро порадував адресата, необхідно при виборі пам'ятати про деякі важливі тонкощі.
Вихователь - не механічна залізна няня, а жива людина. У неї є свої власні проблеми, своє особисте життя і сім'я, про яку він теж піклується. Якщо ви ставитеся до свого педагога уважно, за допомогою подарунка ви зможете вирішити його певні життєві проблеми.
Вихователь будь-якого віку - перш за все жінка, і як всі представниці слабкої статі, вона не залишиться байдужою до речей, які зворушать жіноче серце: косметичні засоби, алкоголь, парфуми, одяг.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з днем народження бабусі, в якому знаходиться 119 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт