Feedback

Нестандартні сувеніри у подарунок

11.09.2019 1067

Звичайно, звичайні фігурки і статуетки можуть здатися занадто простими і нудними в ролі подарунку. Прекрасним виходом з ситуації стане креативний і незвичайний сувенір, яких сьогодні в продажу можна зустріти дуже багато. Розглянемо кілька цікавих і нетривіальних сувенірів, які можна подарувати.

До категорії VIP-сувенірів можна віднести красиві «кулі Ньютона», зроблені з натурального дерева. Подібні вироби виконуються в різних габаритах. Дерев'яні «кулі Ньютона» стануть ідеальним подарунком для ділової людини, особливо якщо в його розпорядженні є кабінет.

Мало хто знає, але навіть простий подарунок можна зробити оригінальним, зробивши на ньому гравірування. Це може бути якийсь кумедний запис або іменний підпис варіантів гравіювань дуже багато. Подібним чином можна прикрасити годинник, статуетку або будь-який інший предмет. Подібний сувенір буде і виглядати цікаво, і обов'язково підніме настрій.

М'які іграшки - найпопулярніші подарунки, які можна розглядати як практичний з будь-якого приводу. М'яка іграшка стане більш оригінальним і креативним презентом, якщо зробити його своїми руками або замовити у досвідченого майстра. У підсумку вийде індивідуальна незвичайна іграшка з унікальним дизайном.

Один з найцікавіших і популярним сувеніром є декоративна голлівудська зірка. Такий сувенір можна підібрати за будь-яку ціну. Крім того, «зірки» розрізняються і за своїми розмірами. Можна подарувати людині як маленьку, так і досить велику модель з іменним підписом.
Прекрасні сувеніри, які найчастіше дарують чоловікам - моделі автомобілів, військової техніки або кораблів. Так, наприклад, можна подарувати точну копію зменшеної «Чорної перлини». Цей корабель широко відомий завдяки серії фільмів про піратів Карибського моря.

Цікавим сувеніром можуть стати чарівні гумові качечки для ванни, оснащені маленькими світлодіодними лампочками.
У подарунок можна подарувати оригінальну скарбничку. Сьогодні у продажі можна зустріти дуже багато незвичайних варіантів такого сувеніру. Наприклад, це може бути скарбничка у вигляді дачного вуличного туалету, пухкої гирі, смішного героя мультфільму або іншого незвичайного предмета.

Оригінальним подарунком може стати колекційна порцелянова лялька. Найчастіше такі сувеніри є результатом ручної роботи і коштують досить дорого.

Пропонуємо Вам переглянути розділ 🎁 Привітання з днем народження 🌸, в якому знаходиться 124 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт