Feedback

Що подарувати на ювілей компанії?

10.09.2019 441

Працівники - це частина компанії, невід'ємний і злагоджений механізм, який приводить в дію реалізацію безлічі корисних проектів. Тому в такий день необхідно зробити акцент на корпоративному дусі співробітників організації. Щодня кожен з них вносить свій внесок в розвиток компанії і заслуговує винагороду за роботу. Так як же провести цей день, і які подарунки зробити працівникам?
Влаштуйте своїм співробітникам свято і організуйте корпоратив.
Можна також влаштувати майстер-клас для працівників.
В такий день можна подарувати те, що буде нагадувати про фірму: різні предмети з її логотипом. Це можуть бути одяг, іграшка, електроніка, канцелярське приладдя. Також можна зробити корисні в роботі подарунки, наприклад, прикраса на офісний стіл.
Смачні подарунки завжди цінувалися серед співробітників організації, і вони вважаються дуже популярними. Ви можете вручити працівникам мед в красивій баночці або якісний чай.
Активний колективний відпочинок. Ювілей фірми можна провести на природі або влаштувати спортивний захід. Таким чином ви зможете попрацювати над згуртованістю колективу і підняти корпоративний дух працівників. Важливо, щоб це було не примусово, а заздалегідь домовлено з співробітниками.
У багатьох компаніях також практикується дарування одного подарунка для колективу. Наприклад, можна поставити в офіс кавоварку або облаштувати зону відпочинку для співробітників.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з днем народження, в якому знаходиться 124 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт