Feedback

Ідеї ​​їстівних презентів

05.08.2019 311

Що потрібно для пігулок радості? Для цього знадобиться лише пляшечку з-під таблеток і будь-які дрібні цукерки. Ключовим аспектом дизайну стане напис на «ліки». Наприклад, можна назвати пігулки «солодка допомогу», «таблетки щастя», «творчий настрій», «таблетки збагачення».
За таким принципом можна створити цілу аптечку. Причому для цього не потрібно капітальних вкладень: самі пакувальні коробки можна роздрукувати на принтері, вклавши в нього звичайні картонні листи. Шаблони зі смішними підписами можна завантажити в інтернеті, підібравши ті варіанти, які здаються найбільш доречними для конкретного святкування.
 
Сьогодні набуває популярності такий подарунок, як «кусай-букет». По суті, це різні овочі або фрукти або навіть солодощі, оформлені у вигляді квіткового букета. Виглядає презент досить оригінально, а разом зі смішною супроводжуючою листівкою обов'язково підніме настрій того, кому подаровано. Однак при виборі солодких подарунків, та ще з кумедними підписами, варто враховувати той факт, що така ідея хороша не для всіх представниць прекрасної статі. Наприклад, дівчина з надмірною вагою може засмутитись такому подарунку.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з днем народження, в якому знаходиться 124 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в травні

Інформери на Ваш сайт