Feedback

Незвичайні сувеніри

05.08.2019 329

Дана категорія не є подарунком з набором функцій. Найчастіше це швидше смішні сувеніри, ніж щось корисне. Однак і вони мають всі шанси стати вдалою річчю, якщо будуть нести в собі заряд позитиву. До того ж для того, щоб вони стали хоч трохи корисними, їх можна доповнити і грошима. Наприклад, в цю групу подарунків можна віднести:
коробочку з пензликом для чищення пупка;
ручку з невидимим чорнилом;
дерев'яний брусок у вигляді телефону з кнопкової клавіатурою;
стакан для випивки зі шкалою розподілу, що дорівнює таблиці букв,
для перевірки зору;
рупор з оригінальним написом;
смішний сейф у вигляді шипованої валізи з підписом «антивандальна барсетка»;
«Розумна попільничка», що повідомляє, скільки в ній знаходиться сигаретного попелу.
 
Можна дарувати і те, про що мріє винуватець торжества, але дарувати з позиції приколу. Наприклад, якщо чоловік хоче машину певної марки, можна підбадьорити його в його бажанні презентом іграшкової машинки ідентичної марки, супроводивши презент побажаннями у виконанні мрій. Цінителям ікри можна презентувати декоративний набір, що складається з пластикових бутербродів з ікрою і коньяком.
Якщо людина прагне до популярності і всесвітньої слави, варто задуматися про подарунок-картину, де, скажімо, він буде зображений, як Наполеон чи інший діяч. Якщо він тяжіє до музики, можна вибрати іншу історичну особистість. Коли той, кому хочеться подарувати щось оригінальне і смішне, поглинений роздумами про поїздку навколо світу, можна підбадьорити його подарунком у вигляді глобуса, супроводивши презент маркером, щоб відзначати освоєння місця.
 
Дівчатам, які будують наполеонівські плани, можна вручити дзеркало для макіяжу, виконане в дизайні під Наполеона. Тим, хто постійно спізнюється або, навпаки, нікуди не поспішає, можна вручити годинник з «засипають» циферблатом і написом «та яка різниця». Дівчат, що стежать за фігурою, можна розвеселити тарілкою з обмеженням їжі. Такий посуд зі шкалою і підписом «після шести не їм» обов'язково підніме настрій.
Якщо хочеться виділитися з натовпу, вручаючи подарунок жінці, можна порадувати її тостером, які друкують на кожному хлібі радісний смайл. Навіть техніку можна дарувати з гумором. Скажімо, можна подарувати «машину», але не легкову, а пральну, обігравши презент жартівливим поздоровленням у віршах. Не менш кумедним буде і подарунок парі у вигляді тарілки, розділеної навпіл пунктирною лінією з підписами «твоя половина» і «моя половина».

Пропонуємо Вам переглянути розділ 🎁 Привітання з днем народження 🌸, в якому знаходиться 124 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найпопулярніше за сьогодні