Feedback

Корисні смішні варіанти подарунків

05.08.2019 652

Любителю тусовок можна презентувати діодні підтяжки: з ними він точно не загубиться в натовпі.
Хлопцеві, що вважає за краще ходити по будинку в рушнику, можна подарувати рушник з дизайном снігової людини.
Здивувати завзятого лижника можна незвичайною маскою для катання, що складається з окулярів і бороди.
Тим, хто любить частенько перекушувати на ходу, варто подарувати підвіску з зіп-пакетом трикутної форми для шматочка піци.
Жартівник напевно зрадіє шапочці з бородою і вусами. Серед подібних аксесуарів можна підібрати і варіанти під вікінга.
Гурману, що обожнює готувати, можна презентувати кухонний фартух з дизайном атлетичного тіла.
Тому, хто відкладає гроші на важливу покупку, доцільно вручити скарбничку незвичайного дизайну.
Квітникарю можна подарувати незвичайну рослину, наприклад, венерину мухоловку, яка буде ловити дрібних комах.
 
Крім того, можна презентувати людині і традиційні на сьогоднішній день речі. Наприклад, хорошим подарунком може стати футболка з бавовни, прикрашена смішним принтом або смішним написом. За бажанням можна замовити для іменинника власний дизайн: зображення на тканині виходить чітким і яскравим.
Хтось вважає оригінальним подарунком кухоль з смішним написом. Якщо підійти до питання вибору більш творчо, можна підібрати термоваріант або кухоль з режимом регулювання температури напою. Варіант цікавий і сучасний, головне - підібрати кумедний малюнок і жартівливий напис.
 
Дівчині можна подарувати подушки-емоджі чи інші диванні аксесуари оригінальної форми. Що стосується подушок-смайлів, то один тільки їх вид здатний підняти настрій. Крім того, можна подарувати і настінний годинник, в якому роль циферблата приділятиметься набору дій, якими потрібно зайнятися в конкретний час.
Можна подарувати будильник з прикольним написом на циферблаті (наприклад, «ну що, будити або як», «я не здамся», «я все одно тебе підніму»). Крім виконання основної функції, такий презент буде піднімати настрій. При цьому сама модель може бути звичайною, або та що тікає. Як варіант, можна доповнити її мішечком зі сміхом.

Можна подарувати і капусту з грошима. При цьому для більшої зацікавленості можна разом з винуватцем торжества знайти першу купюру. Щоб дія була більш веселою, замість деяких купюр можна вкладати між листям капусти листочки з жартівливими підписами. До речі, грошова тематика, подана оригінальним чином, дозволить суттєво розширити коло прикольних подарунків.
Якщо супроводити їх побутовими речами і кумедними написами, може вийти унікальний подарунок з гумором. Наприклад, це може бути парасольку з приклеєними до купола купюрами, тапочки з грошовими устілками, а також диплом істинної жінки, в яку можна вкласти конверт для грошей. Хтось ховає гроші в віник, даруючи його з тим, що по засіках завжди можна щось нашкрябати.

Пропонуємо Вам переглянути розділ 🎁 Привітання з днем народження 🌸, в якому знаходиться 124 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найпопулярніше за сьогодні