Feedback

Що подарувати жінці на ювілей 50 років?

26.07.2019 1239

Найбільш значущим для іменинниці буде подарунок від її чоловіка, тому йому слід ретельніше всіх готуватися до цього дня. Кожна жінка найбільше хоче бути коханою і бажаною, і неважливо, скільки їй років. Дружині на п'ятдесятиріччя потрібно дарувати те, про що вона давно мріяла і чого завжди хотіла.
Цікаві подарунки, які може отримати дружина на ювілей:
ноутбук;
смартфон;
електронна книга;
планшет.
Все це сучасні гаджети, які зроблять життя жінки куди більш різноманітною і насиченою. При наявності інтернету їй завжди буде цікаво подивитися нові рецепти страв, якими потім поласує вся сім'я. Вільний доступ до книг і серіалів дозволить проводити час наодинці з собою.
Якщо хочеться подарувати креативний подарунок, то тут можна спробувати зробити щось самостійно або замовити у професіоналів. Найбільш цікавими подарунками такого плану є:
косметика ручної роботи;
свічники і ароматичні свічки до них;
об'ємна фотолистівка;
вітальна фотокнига від всієї родини.
Косметику та свічки чоловікові зробити буде важко, тому тут краще звернутися за допомогою, а ось листівку і книгу можна спробувати створити самому. В першу чергу варто підібрати покрокову інструкцію по їх виготовленню, вибрати найбільш підходящі фотографії та вітальні слова, після чого створити виріб.
Не завжди все вийде з першого разу і до цього потрібно бути готовим, маючи запас матеріалів відразу на 2-3 екземпляри.
Якщо є бажання здивувати дружину, то прикольні подарунки будуть дуже до речі:
футболка з оригінальним написом або милим карикатурним фото дружини;
подушки з цифрами 5 і 0, які будуть розміщуватися на різних частинах дивана, що не з'єднуються воєдино, щоб дружина була завжди молодою;
квитки на мультфільм також стануть оригінальним подарунком;
організація святкування за участю аніматорів і конкурсами для всієї родини.
Якщо дружина є людиною спокійною і тихою, при цьому самодостатньою і не бажає отримувати дорогі або непотрібні в побуті товари, то їй підійде кухонне начиння або щось для дачі, якщо вона є у сім'ї. Найбільш доречними будуть такі подарунки:
блюдо для торта і ложка для його розкладки по тарілках;
турка для кави;
маслянка і ємності для спецій;
міні садовий інвентар для прибирання в квітнику;
розкладні стільці для відпочинку на свіжому повітрі;
набір для пікніка, що складається з столу і стільців;
набір для шашликів, що складається з мангала і шампурів.
Щоб зробити правильний подарунок, чоловік повинен прислухатися до бажань дружини і зробити саме те, що вона хоче, нічого більше не придумуючи. Реалізація бажаного буде кращим сюрпризом для подружжя, адже немає нічого прекраснішого, ніж втілення мрії рідним і коханим чоловіком.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Поздоровлення з 50 річчям на ювілей, в якому знаходиться 246 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найпопулярніше за сьогодні