Feedback

Що презентувати сестрі і подрузі на ювілей 50 років?

25.07.2019 964

Для іменинниці необхідно знайти хороший подарунок, а ще краще організувати їй саме свято. Коли сестрі виповнюється 50, то варто зібрати всіх друзів і сім'ю, щоб святкування було великим і гучним. Наявність батьків, братів / сестер, дітей, онуків і друзів - все це робить захід по-справжньому цінним, тому як любов близьких - це найважливіший подарунок.

Щоб подарувати сестрі щось хороше до свята, варто задуматися над пошуком подарунка.
Найбільш привабливими варіантами будуть:
тепла ковдра - синтепонові, вовняні, з овечої вовни; постільний комплект, особливо якщо сестра його давно хотіла купити;
скатертина і серветка для іменинниці, яка любить часто збирати гостей будинку;
всілякі сервізи та набори посуду, якщо вона їх любить і збирає.
 
Крім загальних подарунків, можуть бути і ті, що були замовлені ювіляркою огляду на неспроможність купити щось самостійно. Найчастіше це:
мікрохвильовка;
мультиварка;
пароварка;
електрочайник
кавоварка;
пральна машина;
телефон.

Дорогі побутові товари можуть дарувати саме члени сім'ї, зібравшись разом і вибравши відповідну модель вироби. Перш ніж купувати її, важливо точно знати функції, які хоче мати іменинниця в той чи інший товар, габарити, які підходять для квартири жінки і колірну гамму, в якій виконано її приміщення.
Більш особисті подарунки може дарувати сестра, до них відносяться:
духи;
книга улюбленого автора;
картина улюбленого художника;
косметика.
 
Якщо подарунок збирається дарувати брат, то тут можна внести певний креатив, подарунки можуть бути:
смішні - піжама у вигляді якогось звіра, оригінальний фартух з фотодруком, прикольний сувенір;
жартівливі - розмальовки для дорослих, їстівний букетик, невеликий акваріум із золотою рибкою, яка буде виконувати бажання іменинниці;
хорошим варіантом буде музичний презент: привітання по радіо і замовлення пісні для ювілярки, запрошення місцевої знаменитості на свято і пісня спеціально для іменинниці, добірка улюблених пісень і запис їх на диск або флешку, які будуть оригінально прикрашені і подаровані на заході, придбання музичної шкатулки.
 
Якщо подарунок на ювілей потрібно зробити для подруги, тоді найкращим рішенням буде наступне.
Подарунковий сертифікат в улюблений магазин косметики або парфумерії, щоб іменинниця могла вибрати те, що вважатиме за потрібне.
Набори масел, кремів та інших засобів для догляду за шкірою. Важливо, щоб подарунок був спрямований на догляд і тонізація. Не варто дарувати креми від зморшок або для зрілих жінок, це тільки засмутить подругу.
Можливість відвідування СПА-салону або курсу масажу.
Шкіряні речі: сумка, гаманець, клатч, ключниця.
 
Подарунки на 50-річчя для сестри і подруги можуть кардинально відрізнятися, головне, щоб все вибиралося з любов'ю і турботою, тоді іменинниця буде по-справжньому щаслива, а це і є найголовніше.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Поздоровлення з 50 річчям на ювілей, в якому знаходиться 246 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найпопулярніше за сьогодні