Feedback

У подарунок фотопредмети

24.07.2019 365

Фото-предмети
Абсолютно будь-яке фото, яке подобається, можна перевести на предмет, який ви збираєтеся подарувати. Це може бути не тільки традиційна кружка або майка, але і подушка, плед, чохол для смартфона, сумка, навіть шторка в ванну кімнату. Цікаво, стильно, оригінально і до того ж функціонально. Гарна шторка у ванній не тільки врятує від потоку води, а й нагадає про чудесні літні дні, коли ви всі разом відпочивали на морі.
Теплий плед буде зігрівати ще сильніше, якщо на ньому розмістяться улюблені фото з вашими вихованцями.

Фото-рамка або торшер
Оригінальний подарунок з цікавою фотографією наповнить вашу кімнату не тільки світлом, але і приємними спогадами. Світиться фотографія може бути у вигляді рамки або тонкого світлодіодного короба, в якому кріпиться знімок. При бажанні і настрої його можна замінити на інший знімок. Такий предмет інтер'єру обрадує будь-якої людини незалежно від віку, статі та статусу.
 
Портрет по фото
Класичний портрет олією або фото, надруковане на цьому полотні, поп-арт або алмазна мозаїка, майстерний портрет з ниток або виконаний графіт. Випалений з дерева. Володіючи тільки фотографіями, можна створити неймовірні шедеври. На даний момент представлений величезний вибір оригінальних технік і можливостей.
Подарунок буде радувати довгий час, а замовлення на нього можна зробити навіть не виходячи з дому і витративши лічені хвилини.
 
Фото-кулони
Напевно, це найромантичніший подарунок, який прекрасно підійде для закоханих. Він може бути виконаний з натуральних матеріалів різної форми і конструкції.
 
Фото-календар
Він робиться на весь рік у вигляді плаката, або може бути перекидним. Зазвичай для календаря використовуються сімейні фотографії, що відобразили членів сім'ї на прогулянці, за роботою у відповідний час року.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з днем народження, в якому знаходиться 124 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в травні

Інформери на Ваш сайт