Feedback

Фотоальбом та фотопазл у подарунок

24.07.2019 252

Так, так, навіть таку всім відому річ можна подарувати як оригінальний сюрприз, якщо дарувати не простий альбом, а зроблений своїми руками. Використовуючи різні техніки (скрапбукінг, колаж, декупаж), можна досягти приголомшливих результатів. Наповнивши альбом пам'ятними речами, теплими словами, поздоровленнями і побажаннями, ви створите виняткову річ.

Виготовити такий подарунок досить просто. Буде потрібно улюблене фото великого формату, щільний картон, клей, ножиці. Розмір і форма елементів пазла залежать тільки від вашої фантазії і посидючості. Це можуть бути більші або зовсім дрібні деталі, прямі або фігурні елементи.
 
Такий Фотоподарунок буде цікавим для начальника. Уявіть, ви всім колективом даруєте величезну фотографію імениннику, раптом вона розсипається у нього на очах на дрібні елементи. Напутні слова, що тільки такий талановитий керівник зможе зібрати в єдине ціле колектив, оцінить відкрита людина з великим почуттям гумору.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з днем народження, в якому знаходиться 124 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в травні

Інформери на Ваш сайт