Feedback

Ідеї сувенірів у подарунок подружжю

23.07.2019 397

Ідеї ​​сувенірів
Якщо ви хочете подарувати подружжю подарунок-сувенір (зазвичай такі презенти прийнято дарувати в відсутності серйозного приводу або в тому випадку, якщо ви не дуже близько знайомі з подружжям).

Листівка
Листівка - це недорогий, але пам'ятний подарунок. Переконайтеся в тому, що ви власноруч написали теплі і щирі вітання, а не придбали фабричний стандартний варіант. Залежно від свята, виберіть відповідну обкладинку картинки: сніжинки підійдуть на Новий рік, а сердечка будуть доречні на День святого Валентина.
 
Свічка
Ароматична свічка (а також ароматичні палички) - це подарунки-сувеніри, які створять затишок і теплу атмосферу в будь-якому будинку. Важливо підібрати аромат, який припаде до смаку подружжю. Якщо ви не знаєте, які конкретно запахи подобаються парі, то купіть нейтральний аромат.
Також перед врученням подібного подарунка переконайтеся в тому, що жоден з подружжя не страждає будь-якими алергіями або індивідуальною непереносимістю.
 
Кружка
Кружка (а в разі сімейної пари 2 кружки або набір) - це один з найбільш універсальних подарунків. Подібний предмет кухонного побуту ніколи не буде зайвим і займе своє гідне місце. Таким чином, ви подаруєте не тільки простий і приємний, а й шалено практичний сувенір.
При достатній кількості часу і грошей на кружку можна нанести фотодрук. Підійде сімейне фото.
 
Магніт
Якщо ви завзятий мандрівник і побували в багатьох країнах, то подаруйте подружжю магніт на холодильник, привезений вами з будь-якого екзотичного місця. Крім того, якщо ви впевнені в тому, що сімейна пара мріє побувати в будь-якій країні, то можна подарувати зображення популярної пам'ятки цієї держави (наприклад, Ейфелева вежа в Парижі). На Новий рік можна подарувати символ майбутнього року.
 
Ручка
Якщо ви хочете порадувати бізнес-пару, то можете подарувати їм якісні ручки, наприклад, фірми Parker. Доповнити такий подарунок можна новими щоденниками.
 
Книга літопису
Книга літопису - це своєрідний щоденник сім'ї, в якій відображена вся історія відносин пари. Книга літопису стане приємним і пам'ятним подарунком. Такі прості, але милі презенти дадуть подружжю зрозуміти, що ви пам'ятаєте про них.
Майте на увазі, що головне - це не сам подарунок, а виявлену увагу.
 

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з днем народження, в якому знаходиться 124 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в травні

Інформери на Ваш сайт