Feedback

Подарунки враження для подружньої пари

23.07.2019 417

Подарунки-враження
Якщо ви хочете відійти від тенденції матеріальних подарунків, то подружжю слід подарувати так званий подарунок-враження. Розглянемо більш докладно кілька популярних варіантів.

Сертифікат на фотосесію
Такий подарунок припаде до смаку парі, яка стоїть на порозі важливої ​​події: весілля або народження дитини. Крім того, доречно подарувати такий презент на річницю або День святого Валентина. Подібні подарунки оцінять практично всі пари.

Сертифікат в СПА для двох
На річницю відносин або весілля подружжю можна подарувати сертифікат в СПА. Разом з сертифікатом подаруйте молодим безкоштовну ніч в готелі. Таким чином, ви влаштуєте для них справжній відпочинок і релакс. Переконайтеся, що в перелік безкоштовних послуг СПА входять масаж, маски, пілінги і подібне. При можливості забезпечте парі кілька днів відпочинку, ідеальний варіант - СПА-вихідні.
Якщо сімейна пара вже маєдітей, переконайтеся в тому, щоб їм є з ким залишитися.

Активні розваги
Якщо близька вам сімейна пара вважає за краще проводити своє дозвілля активно, то їм припаде до смаку сертифікат на стрибок з парашутом, кінну прогулянку або на парний дайвінг.

Недорогі варіанти
Часом свята приходять в самий невідповідний час - коли бюджет повністю виснажений і зовсім немає матеріальних можливостей подарувати дорогий і цінний подарунок. У таких ситуаціях доводиться проявляти всю свою креативність і придумувати недорогі, але в той же час цікаві подарунки.

Годинники
Якщо ваш бюджет дозволяє - то подаруйте кожному чоловікові по парі наручних годинників. В іншому випадку подаруйте закоханим настінні годинники. Особливо такий варіант буде актуальний, якщо молоді тільки разом все ще облаштовують свій побут.
Більш цікавий і молодіжний варіант - оригінальний будильник. Він стане своєрідним символом «дорослого» життя і необхідності ходити на роботу.
 
Альбом
Ідеальним подарунком для сімейної пари стане зроблена власними руками фотокнига або фотоальбом. Однак якщо у вас відсутні творчі навички чи немає достатньої кількості часу, то більш схожим презентом може стати звичайний загальний альбом для фотографій, який можна придбати практично в будь-якому фотоательє.
Такий презент буде нагадувати сім'ї, що часом слід роздруковувати фотографії та надавати їм матеріальний вигляд, а не зберігати всі пам'ятні моменти в цифровому вигляді.
 
Календар
Новий календар буде доречний як презент напередодні Нового року. Таким чином, ви нагадаєте парі, що пора відпускати рік, що минає і починати жити з чистого аркуша.
 

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з днем народження, в якому знаходиться 124 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в травні

Інформери на Ваш сайт