Feedback

Авторські роботи у подарунок

23.07.2019 346

Авторські твори, чи то вірш або пісня, підійдуть в якості подарунка. Особливо доречними такі презенти виявляться в день річниці. Не соромтеся продикламувати свій вірш чи заспівати пісню за святковим столом. Однак пам'ятайте і про те, що слід залишити його копію у господарів святкування: наприклад, записати вірш на листівці або презентувати диск з піснею.
 
Сімейний портрет - саморобний подарунок, який зможе створити людина, що має відношення до образотворчого мистецтва. Якщо ви відносите себе до таких, то з легкістю зможете перенести зображення сімейної пари зі звичайною фотографії на полотно. Розмістіть портрет в красиву рамку. Пізніше, відвідуючи своїх близьких, ви помітите, як ваш презент зайняв почесне місце на одній зі стін будинку закоханих.
Неважливо, який із запропонованих варіантів ви виберете. Пам'ятайте, що саморобний подарунок цінний сам по собі, незалежно від того, великий він чи маленький.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з днем народження, в якому знаходиться 124 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в травні

Інформери на Ваш сайт