Feedback

Подарунки ручної роботи для чоловіків та жінок

23.07.2019 320

Вибрати унікальний і неповторний подарунок для жінки - це легко. Головне - враховувати її індивідуальні переваги та інтереси. Наприклад, якщо жінка сама захоплюється рукоділлям, то обов'язково оцінить незвичайний презент ручної роботи. Це може бути набір декоративних подушок.
Варто звернути увагу на такі варіанти, які виконують відразу два завдання. Це подушки незвичайного дизайну, які можуть служити не тільки предметом для комфортного сну, але і декоративною прикрасою інтер'єру. Такий подарунок сподобається не тільки жінці, але і дітям будь-якого віку. Це можуть бути подушки у вигляді милих звіряток або виріб, виготовлений за авторським ескізом.
 
До речі, великою популярністю користуються подушки, які створюються за малюнками дітей. Якщо ваш малюк захоплено малює милих і незвичайних звірів, то ви можете замовити пошиття подушки по його малюнку. Такий презент приємно здивує і порадує всіх членів сім'ї.
 
Як ексклюзивний подарунок для жінки можна замовити шкатулку ручної роботи. Такий практичний презент буде актуальний до будь-якого свята. А щоб сюрприз був ще більш приємним, можна доповнити шкатулку таким подарунком, як прикраса ручної роботи.
Це може бути якісна біжутерія або ж виріб з дорогоцінних металів. Кожна жінка буде рада отримати такий незвичайний подарунок до свята.
 
Чоловікам і жінкам можуть припасти до душі такі практичні подарунки ручної роботи, як футляр для окулярів, чохол для електронного гаджета або підставка для ручок і олівців. Також можна вибрати авторські гаманці, сумки і портмоне.
 
 
Чоловіка можна порадувати таким презентом, як щоденник або блокнот ручної роботи. Особливість такого виробу полягає в унікальній обкладинці. Вона може бути виготовлена ​​з натуральної шкіри або з дерева. Цілком можна вибрати унікальний варіант, наприклад щоденник в обкладинці з інкрустацією зі шкіри пітона. Такий статусний і авторський презент ваш чоловік обов'язково оцінить.
 
Якщо жінки позитивно ставляться до прикрас ручної роботи, то чоловіки обов'язково оцінять авторські аксесуари. Наприклад, це можуть бути запонки з дорогоцінних металів, які виготовлені за індивідуальним замовленням. Можна попросити розробити унікальну емблему або вензель з ініціалами вашого чоловіка. Таких запонок точно не буде більше ні в кого.
 
Любитель настільних ігор обов'язково оцінить шахи або нарди ручної роботи. Крім того, чоловіка можна порадувати унікальним набором чарок. А в якості доповнення можна замовити незвичайний утримувач для них, який виконаний з цінних порід дерева.
 
Бритва ручної роботи з інкрустацією з дорогоцінних каменів і з використанням дорогоцінних металів - це унікальний презент, який сподобається кожному чоловікові. Як правило, такі вироби упаковують в спеціальні футляри з цінних порід дерева, на які можна нанести ще й іменне гравірування.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з днем народження, в якому знаходиться 124 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в травні

Інформери на Ваш сайт