Feedback

Оригінальні універсальні подарунки

23.07.2019 271

На день народження близьких виникає бажання дарувати щось незвичайне. Це повинно бути щось особливе, чого немає ні в одному звичайному магазині. Тому все частіше люди звертають увагу на авторські та ексклюзивні вироби. Дизайнерські ідеї сучасних умільців та майстрів просто вражають своєю оригінальністю.
Вибір подарунка багато в чому залежить від того, кому ви його будете вручати і з якого приводу. Наприклад, на день народження можна вибрати солодкі презенти або ж ексклюзивні вироби зі шкіри. На Новий рік відмінно підійде неординарна фоторамка, набір незвичайного мила або будь-який індивідуальний подарунок. А ось для новосілля потрібно вибрати щось відповідне для прикраси інтер'єру і створення затишку в домі.
Але є такі презенти, які відмінно підійдуть з будь-якого приводу. Отже, який же універсальний подарунок можна вибрати?
 
 
Зверніть увагу на авторські презенти ручної роботи, а саме вироби з кераміки, дерева або текстилю. Наприклад, це можуть бути колекційні сувеніри, які виготовлені в єдиному екземплярі. Також відмінним подарунком можуть стати авторські ляльки. Можна вибрати ексклюзивну в незвичайному історичному костюмі, ляльку в стилі «Тільда» або в народному образі. А можна віддати перевагу оригінальній ароматизованій іграшці. Як правило, це милі котики або ведмежата з незрівнянним ароматом кави, ванілі або кориці.
 
Універсальним подарунком може стати амулет або оберіг ручної роботи. В якості оберега для дому можна вибрати фігурку домовика. Тут варіанти можуть бути найрізноманітніші. Крім того, відмінно підійдуть в якості презенту так звані дерева багатства і щастя. Вони виготовляються з використанням різних напівкоштовних каменів. Що стосується амулетів, то можна вибрати браслети або оригінальні кулони. Найчастіше їх виготовляють зі шкіри, дерева і використовують різні камені. Можна вибрати індивідуальний талісман, орієнтуючись на знак Зодіаку одержувача.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з днем народження, в якому знаходиться 124 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в травні

Інформери на Ваш сайт