Feedback

Гарний настрій для маленької принцеси на 8 березня

04.07.2019 344

Для того, щоб обраний презент з нагоди 8 березня викликав піднесення і здивування, доведеться дуже постаратися. Зверніть увагу на такі варіанти прикольних сюрпризів:
Мініатюрний апарат для приготування солодкої вати або попкорну. Дивовижний сюрприз для маленьких ласунів. Але, вручаючи його, пам'ятайте, що використовувати такий пристрій можна тільки під суворим контролем дорослих, оскільки є ймовірність обпектися. Танцювальний килимок - для відмінного проведення часу в колі подружок. Забавні домашні тапочки у вигляді улюбленого персонажа дівчинки.
М'який плюшевий ведмедик, який завдяки вбудованим діодам світиться в темряві, освітлюючи кімнату м'яким затишним світлом. З таким подарунком навіть найменший боягуз стане засипати набагато швидше.
Інтерактивна скарбничка, яка дозволить зібрати потрібну суму на досягнення мрії. Причому сума програмується заздалегідь, і відкрити скарбничку до того, як вона буде накопичена, не вийде. Зате про досягнення поставленої мети вона сповіщає урочистою мелодією. Оригінальний ланчбокс із зображенням мордочки тварини, морозива або квіточок, для того, щоб взяти на пікнік або в школу всі найулюбленіші ласощі.
Ручка - чудовий презент для дошкільнят. Цей кумедний девайс виглядає, як звичайна ручки, але варто навести її на текст навчальної книги, вона оживає і коментує матеріал, ділитися цікавими фактами. Любий банний халатик з вушками, короною і іншими елементами, які додадуть звичайній речі оригінальності і зроблять її найулюбленішою. Доповнити прикольний сюрприз для малятка можна невеликим букетиком з іграшок і цукерок. Це внесе неповторну родзинку в ваше привітання і точно запам'ятається надовго.

Пропонуємо Вам переглянути розділ 8 Березня міжнародний жіночий день 2024, в якому знаходиться 15 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт