Feedback

Дружній жест на 65 років одруження

17.04.2019 1246

Найкращим подарунком для літніх людей буде проявлена до них увагу з боку друзів, адже в такому похилому віці може мучити безліч хвороб і зустрічі з близькими стануть рідкісними. Приділіть обдаровуваним кілька годин свого часу і порадуйте їх цікавим сюрпризом:
Теплі пухові хустки будуть корисні не тільки взимку, але і в будь який інший час року. Чи помічали, що люди похилого віку часто мерзнуть навіть у, здавалося б, теплу погоду? Такі хустки допоможуть їм частіше гуляти на вулиці і відчувати себе затишно.
Залізна підкова - дуже символічний сувенір. Вона вдало впишеться в основну тему свята, і в той же час буде означати оберіг для дому.
Піднос з металу з написаними на ньому привітаннями буде нагадувати чоловікам про цю дату ще довгі і щасливі роки! Металеву кавоварку або чайник. Вибирайте сувенір виходячи з улюбленого напою ювілярів, якщо сумніваєтеся у виборі, вручайте відразу обидва презенту! Великий смачний торт з цифрами 65. Можете бути оригінальними - спечіть або замовте торт у вигляді товстої книги, на якій кремовими буквами буде написано «історія спільного життя». Якщо ваші друзі бажають провести цей день в теплій компанії з близькими людьми і родичами, полегшіть їм це завдання і допоможіть створити в будинку святкову атмосферу. Прикрасьте кімнату, заздалегідь приготуйте торт, накрийте стіл нарядною скатертиною і допоможіть приготувати смакоту.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з річницею весілля, в якому знаходиться 98 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в травні

Інформери на Ваш сайт