Feedback

Корисні подарунки колегам на день народження

22.03.2019 1157

Найчастіше щось корисне коштує чимало. Але і серед практичних подарунків можна знайти щось, що вклалося б в невеликий бюджет:
Канцелярія. Не тільки школярам потрібні ручки і блокноти. У дорослих людей теж буває необхідність використовувати подібні речі, треба тільки вибрати відповідний дизайн. Так, підійдуть маркери, степлери, набори скріпок і кнопок, блоки для записів, коректори і т.п.
Аксесуари для автомобіля. Стануть в нагоді скребки та щітки, килимки на панель, шторки-екрани, зарядні пристрої, що працюють від прикурювача, килимок-перемичка в салон, очищувач для скла і т.д. Всі ці речі - те, що подарувати чоловікові-колезі буде не соромно.
Товари для дому. Мабуть, в будь-якому будинку знайдеться місце набору для спецій, тримач зубних щіток, термометр на магніті, ключниця з брелком, світлодіодний світильник-«таблетка», форми для льоду і ін.
Індивідуальні подарунки. Якщо люди, що працюють в одному колективі, знають один одного вже досить давно, то вони можуть обмінюватися не універсальними презентами, а спеціально підібраними речами. Наприклад, колега-любитель читання буде радий отримати цікаву книгу, меломанові підійдуть компактні навушники для плеєра, прихильникові здорового способу життя - набір трав'яних чаїв, а мандрівникові припадуть до душі оригінальні обкладинки для документів. Придумати, що подарувати колегам, можна, навіть коли їх кілька десятків.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з Днем Народження колегам по роботі, в якому знаходиться 221 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт