Feedback

Дочки-матері

15.03.2019 703

Серед дівчаток найбільшою популярністю користуються різноманітні ляльки, пупси, м'які іграшки. Всі вони є актуальними для дошкільного віку. Досить звернути увагу на рекламу на телебаченні по дитячому каналу, щоб мати уявлення, про що мріють дівчатка. Дуже популярні іграшки, що наслідують немовлята: вони плачуть, сміються, п'ють з пляшки і ходять в туалет. При продажу їх комплектація оптимальна, тому всілякі доповнення (ліжечко, коляска, пляшечки, горщик, підгузники, гойдалки та інше) будуть хорошим подарунком на свято. Ляльки Barbie, Bratz, принцеси Disney, Equestria Girls і інші (асортимент дуже великий) стануть прекрасним подарунком. Така іграшка може покласти початок майбутньої колекції, так як часто випускаються непоодинокі персонажі, а цілі серії.
З інших видів іграшок дуже популярні My Little Pony, Littlest Pet Shop і т.д. Серед них зустрічаються інтерактивні варіанти. Маленьких плюшевих вихованців можна брати з собою завдяки зручній переносній сумці.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з днем народження дочці, в якому знаходиться 164 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в травні

Інформери на Ваш сайт