Feedback

Подарунки для активного проведення часу для дівчинки

12.03.2019 322

Заняття, ігри, спорт заповнюють весь вільний час дитини. Саме в цьому віці відбувається розвиток координації рухів, закладаються основи вправності, гнучкості, приходять перші навички володіння своїм тілом. Для активних дівчат найкращим подарунком будуть: батут, ковзани або роликові ковзани з комплектом захисту, скейтборд, лижі. А може, їй хотілося б займатися верховою їздою? Дуже гарно, якщо до основного подарунка буде додано абонемент на кілька початкових занять для навчання основам даного виду спорту.
У віці шести років у дівчаток вже сформовані свої власні інтереси:
Танці. Якщо маленька панночка завмирає від захоплення, побачивши пару у вальсі, намагається повторити деякі хитромудрі па, то найкращим подарунком для неї стане оплачене заняття з професійним танцюристом. Цей подарунок дозволить їй відчути себе особливою і цілком може стати першим кроком до серйозної танцювальній кар'єрі.
Мольберт і набір акварельних фарб. Набір юного художника - це оригінальний і в той же час недорогий подарунок на день народження 6 років. Звичайно, він сподобається тим талантам, які небайдужі до малювання. Цілком можливо, що саме на цьому мольберті народиться шедевр, який стане сімейною реліквією для кількох поколінь.
Пазли. Посидючість, уважність, образне мислення - саме ці якості розвивають пазли. Чим більше фрагментів - тим цікавіше завдання! Готовий, власноруч зібраний пазл може стати прекрасною настінною прикрасою для дитячої кімнати.
Музичний інструмент. Електронне піаніно, гітара або скрипка сподобаються дівчаткам, які захоплюються музикою. Сучасний музичний інструмент володіє всім багатством палітри звучання повнорозмірного аналога і в той же час не займає багато місця. Важливо підтримувати і розвивати захоплення дитини з ранніх років.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з днем народження дочці, в якому знаходиться 164 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в травні

Інформери на Ваш сайт