Feedback

Спортивні подарунки

11.03.2019 515

Хлопчик із швидким плином часу скоро буде юнаком. Щоб зрозуміти, як вибрати подарунок на день народження хлопчикові 4 роки, потрібно провести невеликий аналіз: чи достатня у нього рухова активність, чи немає в особливостях поведінки передумов до розвитку захворювань (наприклад, дитина злегка сутулиться, що загрожує сколіозом) і т.д. Для гармонійного фізичного здоров'я і попередження хвороб рідним і близьким потрібно заохочувати займатись спортом за допомогою наступних подарунків:
Велосипед (відповідно до віку) - добре розвиває м'язову систему, координацію рухів і благотворно впливає в цілому на здоров'я.
Ковзани, скейт, ролики, футбольний або інший м'яч - будь-яка з цих корисних іграшок зробить життя хлопчика набагато різноманітнішим і більш насиченим, адже участь навіть в дворових конкурсах і змаганнях прищеплює любов до спорту, цілеспрямованість і бажання перемогти.
Спортивний куточок або шведська стінка - розвиває мускулатуру, зміцнює суглоби, збільшує рухову активність.
Шашки, шахи, лото, настільні ігри в хокей, футбол - корисні для розвитку розумових здібностей, а взаємодія в процесі гри з однолітками чи батьками зміцнює сімейні зв'язки, закладає основи комунікативних навичок. Здоров'я закладається з дитинства, і чим більше уваги чотирирічний хлопчик буде приділяти фізичній гімнастиці, спеціальним або загальнозміцнюючим видам спорту, тим більше підготовленим і здоровим увійде він у доросле життя.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з днем народження дочці, в якому знаходиться 164 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в травні

Інформери на Ваш сайт