Feedback

Розвиваючі подарунки

11.03.2019 480

Звичайно ж, грою можна зайняти дитину. А якщо рідні зможуть вибрати правильний, нехай і недорогий, подарунок на день народження хлопчикові 4 роки, то розвага перетвориться в корисне і захоплююче заняття.
Конструктори (з дерев'яними або металевими складовими, «Лего») - такі подарунки прекрасно розвивають дрібну моторику, сприяють ознайомленню з азами механіки і фізики, а також розвивають в малюку посидючість.
Пазли (на знайому дитині тематику і обов'язково з невеликої кількості великих частин) - відмінно впливають на асоціативну пам'ять, допомагають у вивченні кольорів і відтінків, направляють на досягнення кінцевого результату.
Магнітні дошки з великими літерами, цифрами та іншими позначеннями - всього через три роки хлопчик піде в школу, і початкові знання граматики і математики йому обов'язково стануть в нагоді.
Набори для творчості - обов'язково зацікавлять дитину, а також допоможуть батькам розібратися в перевагах сина: схильність до пізнання гуманітарних або ж технічних наук закладається саме в цьому віці.
Дуже важливо: небажаними подарунками є, наприклад, кубики та інші механічні іграшки з дрібними, а тим більше намагніченими деталями - якщо хлопчик проковтне кілька таких частин, то витягти їх можна буде тільки операційним шляхом.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з днем народження дочці, в якому знаходиться 164 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в травні

Інформери на Ваш сайт