Feedback

Корисні подарунки дочці

11.03.2019 410

Дівчаткам властиво копіювання дії мами: в такому віці у хід йде дорога доросла косметика, біжутерія і дорогоцінні прикраси, одяг і навіть туфлі на високих підборах. Як вибрати подарунок на день народження дівчинці 4 роки?
Відповідь очевидна - подаруйте дитячі прототипи дорослих речей:
Косметичні набори ( «Маленька фея», «Disney Princess», «Monster High») - модні тіні, помади і лаки для нігтів надовго підкорять серце дівчинки, адже вона «фарбується як мама», а заодно розвиватимуть дуже корисну для майбутньої жінки звичку доглядати за своїм зовнішнім виглядом. Набори для догляду за волоссям (шпильки і резиночки або ж шампуні і бальзами) - відмінний подарунок для малятка, так як саме в момент життя між дівчатками починаються змагання на тему: «У кого красивіше заплетена косичка». Сумочка або туфлі на маленькому каблучку: підберіть схожу на дорослий оригінал копію сумочки і гармоніюють з нею туфельки - в маленькій леді пора розвивати хороший смак. При виборі таких подарунків рідні повинні пам'ятати обов'язкове правило: безпека.
Косметика - тільки строго відповідна віковим цензом;
біжутерія - без дрібних запчастин і гострих кутів;
туфлі - на підборах не більше 2 сантиметрів.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з днем народження дочці, в якому знаходиться 164 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в травні

Інформери на Ваш сайт