Feedback

Домашнє свято для дочки у подарунок

11.03.2019 324

Невеликий домашній костюмований спектакль може стати найбільш пам'ятним видовищем для малятка. Що потрібно для організації такого свята? Бажання і зацікавленість батьків, трохи вміння для створення костюмів і декорацій, а також недорогі подарунки на день народження дівчинці. Батьки розробляють самі або знаходять в інтернеті відповідний сценарій, в якому будуть присутні ігри та конкурси. Малюють гуашшю на тканині або вирізують з паперу невеликі декорації королівського залу або замку - можна використовувати блискучу мішуру. Костюми можна взяти напрокат або створити самому з яскравих пишних спідниць, накидок, перук і біжутерії. Обов'язково використовуйте грим - персонажі повинні значно відрізнятися від мами і тата в реальності. Дівчинці потрібно зробити гарну зачіску, надіти корону і найкрасивіше плаття. При проведенні конкурсів та ігор нагородою переможців повинні стати невеликі сувеніри, проте рідні не повинні забувати, що це свято для дочки, тому варто трохи підігравати дитині - їй буде приємно стати першою в вікторинах.
Мама-королева, тато-король, принц-братик, бабуся в ролі королеви-матері і, звичайно ж, сама чудова принцеса - увагу і любов рідних, в рази посилене казковою атмосферою, надовго збережуться в пам'яті дівчинки.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з днем народження дочці, в якому знаходиться 164 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найпопулярніше за сьогодні