Feedback

Кращі ідеї для різного бюджету: що подарувати хлопчикові 1,5-3 роки

05.03.2019 782

Як не помилитися при їх виборі і подарувати хлопчикові те, що йому підійде за віком, зацікавить і, зрозуміло, сподобається.
Кубики. Їх має бути не більше 4-6 штук. На кожному - частина малюнка, який повинен вийти, якщо правильно скласти кубики. Малюнки треба вибирати прості і зрозумілі (овочі, фрукти, транспорт, одяг і т.п.). Це підійде в якості подарунка на день народження хлопчикові в 1,5 року, щонайбільше - в 2. Більш дорослим дітлахам кубики можуть вже здатися занадто простими.
Пазли. Кількість елементів і підсумок - такий же, як і у випадку з кубиками. Але впоратися з плоскими пазлами зможе малюк 2-х років і старше.
Логічні картки. Це спрощений варіант лото. Суть в тому, що треба підібрати картки за змістом, наприклад, з'єднати тварина і його дитинча. Подібні ігри можуть випускатися як в звичайному форматі (на картоні), так і у вигляді інтерактивної гри, де дитина просто буде натискати потрібну кнопку, а звуковий або світловий сигнал підкаже, чи правий він.
Дерев'яні вкладиші і сортери. Вони навчать дитину співвідносити предмети за формою і розміром, а також будуть розвивати дрібну моторику і, відповідно, мову. Обов'язково варто звернути увагу і на традиційні іграшки: пірамідки, неваляшки, об'ємні шнурівки, лабіринти і т.д.
Всі ці розвиваючі іграшки обов'язково повинні бути яскравими і безпечними (з хороших матеріалів і без дрібних деталей).

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з Днем Народження синові, в якому знаходиться 360 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт