Feedback

Якщо потрібен недорогий подарунок на день народження

05.03.2019 1760

День народження - прекрасний день, і кожен подарунок можна подарувати так, що він буде приємним незалежно від кількості витрачених грошей. На день народження завжди можна підібрати недорогий подарунок дівчинці!
Набір для плетіння з резинок (бісеру). Після школи, уроків, домашнього завдання маленькій учениці захочеться відпочити. Найкращий спосіб - створити щось красиве своїми руками.
Барвиста дитяча енциклопедія; і з таким подарунком головне - не переборщити з обсягом інформації. Варто звернути увагу на вікове маркування, щоб воно не було для дітей старших 9 років. А в ідеалі, звичайно, краще знати, чим цікавиться дитинка: динозаврами, монетами, історією або рідкісними мінералами - тоді такий подарунок на день народження буде дуже корисний.
Пластилін з мармеладу - що може бути краще? Зліпила і тут же з'їли!
Записна книжка або щоденник на замочку. Такий таємний блокнот - необхідна річ в житті кожної дівчинки. Адже потрібно ж кудись записувати всі свої секрети без побоювання, що хтось їх дізнається?
Альбом, фарби, фломастери - такий подарунок завжди стане в нагоді: скільки ще натюрмортів і пейзажів намалює маленька художниця?
Скарбничка - навчить поводитися з грошима і рахувати свої заощадження. Паперова лялька з одягом. Можливо, такий презент подарує світу нового модельєра, адже малювання нових суконь і костюмів для своєї улюблениці завжди може перерости в щось більше.
Шкатулка для прикрас (і хоча б одне при цьому має бути всередині).
Сумочка для маленької леді завжди необхідний аксесуар: в неї стільки всього можна покласти!
Маленький красиво оформлений кошик з цукерками, на кожній з яких можна написати добрі побажання.
Паззл. А чому б і ні? Ще краще, якщо на зображенні герої з улюбленого мультфільму або казки.
Воскова крейда і розфарбування. Набір для малювання кольоровим піском. Для того щоб створити прекрасну картину з піску, не потрібно бути Сальвадором Далі або Куїнджі - саме це дітям і подобається - простота і гармонійна плавність різнокольорових ліній. Навіть недорогий подарунок принесе масу задоволення, якщо він підібраний з урахуванням інтересів дівинки і красиво оформлений.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання із днем народження онуків, в якому знаходиться 79 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в квітні

Інформери на Ваш сайт