Feedback

Практичні подарунки дочці

04.03.2019 353

Настільні ігри.
Існує безліч різновидів настільних ігор розвиваючих, навчальних або розважальних. Посидюча дитина не відмовиться пограти з картками, фішками і кубиками. Сміливо вибирайте ту, що найбільш підійде до смаку дівчинці. Альтернативою можуть служити також всілякі мозаїки і пазли.
Книжка. Приємним сюрпризом може стати настільна книга казок з барвистими ілюстраціями улюблених героїв, захоплююча енциклопедія або посібник з малювання, рукоділля та кулінарії, прикрашене яскравими картинками. Не сумнівайтеся, що така річ обов'язково приверне увагу маленької творчої особистості. Ковзани. Можна обрати льодові або роликові ковзани, якщо ви не знаєте, які саме підійдуть, то можете організувати прогулянку на каток, що принесе радість не тільки дитині, але і дорослому. Рухливі ігри на свіжому повітрі з батьками і однолітками сприяють фізичному розвитку дитини, а спілкування, жарти і сміх завжди йдуть тільки на користь!
Домашня тварина. Будь-яка дівчинка хоче мати вихованця. Якщо вам здається, що кошеня або щеня - це подарунок з екстремальних, а порадувати дитину все таки хочеться. Придбайте декоративного кролика, черепашку або хом'ячка. Спостерігати і піклуватися про маленького пухнастого друга - що може бути цікавіше! Добре звернути увагу на захоплення дитини. Це може бути малювання, ліплення, бісероплетіння або орігамі. Таким подарунком ви зможете не тільки розвинути вже наявні навички, а й сформувати нове захоплення, яке, можливо, перейде в розряд хобі. Будьте готові до того, що на початковому етапі потрібно допомогти дитині розібратися зі схемами, слідувати інструкціям або вказати на помилки. Пам'ятайте, що спільна праця зближує.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з днем народження дочці, в якому знаходиться 164 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найпопулярніше за сьогодні