Feedback

Що подарувати мамі на 8 Березня: оригінальні ідеї

22.02.2019 4021

Ідеальним варіантом подарунка на 8 Березня є ваучер у SPA-центр. Там на неї чекатимуть різні види масажу, шоколадне обгортання, скрабування, пілінг і можливість дійсно відчути себе центром Всесвіту.

Культурний спільний відпочинок
Для будь-якої мами спільна прогулянка зі своєю дитиною буде тільки в радість. Продумайте культурну програму на весь день, щоб мама і відпочила, і зарядилася позитивними емоціями. Ось кілька варіантів, куди можна піти з мамою: кінотеатр, театр, ресторан, чайна церемонія, майстер-клас.

Організація фотосесії
Коли діти далеко, матусі із захопленням переглядають старі дитячі фото. Поповнити домашню колекцію фотографій, яка буде гріти мамину душу, можна кількома способами: спільна фотосесія, індивідуальна фотосесія для мами, якщо ви дуже далеко, то ваше усміхнене фото у гарній рамці неодмінно стане головним подарунком на 8 Березня.

Техніка
Саме час побалувати маму новою технікою, яка полегшить домашні клопоти або налагодить комунікацію між вами. Ловіть кілька оригінальних ідей для подарунків мамі на 8 Березня: робот-пилосос, кавова машина, смартфон, планшет, зволожувач повітря.

Тепло і затишок
Мами завжди огортають нас турботою, теплом і затишком, намагаються зробити наше життя максимально комфортним. Тепер наша черга піклуватися про мам, тому пропонуємо кілька ідей для подарунків на 8 Березня: теплі шкарпетки, шарф, домашній халат, ортопедична подушка або матрац, плед.

Косметичні набори
Будь-який косметичний засіб як подарунок на 8 Березня для мами — безпрограшний варіант. Набір доглядової косметики, креми для обличчя і тіла, помади, палетки тіней або ж парфуми стануть чудовим подарунком. Коли мама буде користуватися презентом, вона обов’язково згадає про вас.

Коробка з приємними дрібничками
Дійсно оригінальним подарунком на 8 Березня для мами стане коробка з приємними дрібницями, яку ви зберете самі. До її створення ви можете підійти максимально креативно. Покладіть у коробку все, що завгодно: улюблені мамині солодощі, фрукти, книжку, фотографії або навіть путівку до країни її мрії. А речі, пов’язані зі спільними емоціями і спогадами, зроблять маму вдвічі щасливішою.

Пропонуємо Вам переглянути розділ 8 Березня міжнародний жіночий день 2024, в якому знаходиться 15 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в березні

Інформери на Ваш сайт