Feedback

Що подарувати хлопчикові 9 років?

08.02.2019 1988

Хлопчик у віці 9 років цілком вважає себе дорослим, тому такі підлітки вважають що розуміється в житті не гірше старших. Він уже досить самостійний у багатьох питаннях, але в душі ще - дитина, яка вимагає турботи і часом вірить в чудеса. Чим же здивувати вашого маленького чоловіка? Що подарувати хлопчикові на 9 років?
На випадок, якщо у хлопчика є сенсорний телефон, подаруйте йому сенсорні рукавички: тепер при маніпуляціях на морозі у нього не замерзнуть пальці, і дитина оцінить подарунок у «бойових» умовах. Для цінителя справжньої швидкості на сніговій гірці підійде тюбинг. Він м'який і безпечний, оснащений ручками, щоб міцно триматися, і витримати не один високошвидкісний з'їзд.
Бластер для сніжок. Такий презент оцінить будь-який хлопчисько: це ж справжня зброя снігової поразки! Будьте впевнені, ваш подарунок одразу ж перевірять у справі! Теплі зимові кросівки із підсвіткою підошв або шнурками. Це відмінна версія для юних модників, які люблять виділитися з натовпу.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з Днем Народження синові, в якому знаходиться 360 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в травні

Інформери на Ваш сайт