Feedback

Популярний список подарунків для підлітка на день народження

04.02.2019 1209

Якщо грошей на дорогий подарунок для підлітка немає, то підійде перевірений часом недорогий подарунок.
Головоломки. Хлопець, який любить інтелектуальні ігри, зрадіє, наприклад, магнітній головоломці. Добре б підібрати її так, щоб провозитися з нею можна було довгий час.
Настільні ігри. Настільні ігри все ще популярні! Це може бути монополія, пазли, Мафія, Твістер і десятки карткових ігор. Вони розвивають фантазію, змушують рухатися і думати.
Крутий рюкзак. Крутий рюкзак коштує не так багато, але точно поліпшить настрій. Підлітку завжди є, що покласти в рюкзак, тому, чим більше кишень, тим краще. Особливо порадує такий сюрприз активного хлопця, що постійно пропадає на вулиці.
Книга. Перевірений варіант - хороша книга. Як вже говорилося, активній людині вона ні до чого - буде припадати пилом. Зате спокійного або інтелектуальному хлопцю підійде найкраще. Вибирайте хорошу літературу, щоб з малих років чадо до неї звикали. Або придивіться до його інтересів і так підберіть цікавого йому книгу чи журнал. Як видно, підібрати сюрприз для дитини не так вже й складно, особливо якщо не залишати це заняття на останній день перед святкуванням. Підлітковий вік - дуже складний, але навіть з ним можна впоратися, уважно придивляючись до своєї дитини.
Навіть найдешевший презент, зроблений з вагомим вкладом уваги, стане причиною позитивного настрою імениннику.

Пропонуємо Вам переглянути розділ Привітання з Днем Народження синові, в якому знаходиться 360 поздоровлень на всі випадки життя.






Цікаві статті

Всі статті

Найближчі свята

Всі свята в травні

Інформери на Ваш сайт